Petőfi Sándor Művelődési Ház és KÖNYVTÁR Jászfényszaru

A nagy utazás – Kijev – Leningrád – Moszka 1977.

Dr. Farkas Kristóf Vince

Kijev - Leningrád - Moszkva
(különvonat programja)

Indulási nap:
Találkozás a részvételi jegyen feltüntetett helyen és időpontban. Utazás szovjet különvonattal, II. osztály 3 vagy 4 személyes hálófülkékben Kijevbe.
Vacsora a szovjet étkezőkocsiban.

2.nap:
Érkezés Kijevbe a reggeli órákban. Teljes ellátás. Délelőtt városnézés, délután az ukrán népgazdasági kiállítás megtekintése.

3.nap:
Teljes ellátás Kijevben. A Nagy Honvédő Háború Történetét Bemutató Múzeum megtekintése.Az esti órákban továbbutazás Leningrádba.

4.nap:
Egésznapos utazás. Teljes ellátás a vonat étkezőkocsijában.

5-7. nap:
Érkezés Leningrádba a kora reggeli órákban. Az ott tartózkodás ideje alatt teljes ellátás, programban szerepel: városnézés, az Auróra cirkáló, az Ermitázs, a Péter-Pál erőd, a piszkarjovói hősi temető, egybekötve koszorúzással- kirándulás Puskinba vagy Petrodvorecbe.
A 7. napon a késő esti órákban továbbutazás Moszkvába.

8-11. nap:
Reggeli a vonat étkezőkocsijába. Érkezés Moszkvába a délelőtti órákban. Ott tartózkodás ideje alatt teljes ellátás, a programban szerepel városnézés, a Kreml területe, borogyinói panoráma, Puskin vagy más múzeum és Fegyveres Erők Központi Múzeumának megtekintése Egy alkalommal színházlátogatás. A 11. napon a délutáni órákban utazás hazafelé. Vacsora az étkezőkocsiban.

Érkezési nap:
Reggeli, ebéd, a szovjet, vacsora a Záhony-Szolnok útszakaszon a magyar étkezőkocsiban.
Érkezés a késő esti órákban.

Elhelyezés: 2 ágyas fürdőszobás szobákban.

Pozíciószám: 9117/6.

Időpont: 1977. május 31-június 11.