KINYITOTTUNK!

Kedves Olvasóink!
A Kormány 279/2020. (VI. 13.) Korm. rendelete értelmében 2020. június 15. napjától a nyilvános könyvtár bárki számára látogatható.
HURRÁ! 2020. június 16-tól szeretettel várjuk régi és új olvasóinkat!
Természetesen a szükséges járványügyi előírásokat továbbra is fenn kell tartanunk, ezért kérünk mindenkit a további együttműködésre 🙂Kérjük, hogy betegen ne induljanak el, mert betegen az intézmény nem látogatható.
Nagy-nagy szeretettel várunk mindenkit!!!!

Könyvkölcsönzés a parkban - még mindig zárva vagyunk

Kedves Olvasóink!
A hosszú zárva tartás miatt szeretnénk egy átmeneti megoldást kínálni azoknak a kedves olvasóinknak, akik régóta hiányolják a könyvtár által nyújtott szolgáltatásainkat.
Mi könyvtárosként tudjuk, hogy a könyvolvasás sokunknak hozzátartozik a mindennapjaihoz. A könyvtárat ugyan nem áll módunkban kinyitni, de megpróbáljuk eljuttatni a könyveket Önökhöz.
Könyvtárunk a 46/2020. (III. 16.) Kormányrendelet alapján jelenleg nem látogatható.

HONLAP FEJLESZTÉS! - véleményed megér nekünk egy könyvmolyt :)

Kedves Olvasóink!
Honlapunkon szeretnénk fejlesztést végezni, változtatásokat eszközölni. Célunk a megújult honlappal a praktikum, a jól kezelhetőség, látogatóbarát forma lenne.Mondjátok el, mi tetszik és mi nem? Mit hiányoltok? Mi az, ami nem praktikus, ami nehezen található meg, ami felesleges. Mi az, ami teljesen jól működik? Nézzétek meg, telefonon is meg tudjátok-e nyitni! Jól látható minden, könnyen kezelhető azon a felületen is?

JÁTSSZUNK MÉG!

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy milyen sokan játszottatok velünk együtt az első online játék során. Egy kicsit olyan volt, mintha igazán nyitva lenne a könyvtárunk😊A szavazataitok alapján az derült ki, hogy szívesen lennétek partnereink egy újabb játékban is. Rajtunk nem múlhat! Ezúttal nehezítünk egy kicsit a feladatokon, és az élményeitek mellett a kreativitásotokat is próbára tesszük. A játék végén könyvet fogunk sorsolni. Vasárnap éjfélig (05.04.) várjuk a megoldásokat, hétfőn (05.05.) pedig sorsolunk.

Kapcsolatban maradunk- könyvtár az online térben

Járvány idején mit csinál és hogyan a könyvtár?
A látogatók előtti zárt ajtók természetesen nem jelentik a munka leállását, hasonlóan a tavalyi selejtezési, leltározási időszakhoz, most is az úgymond „láthatatlan”, ám annál fontosabb szakmunkát végezzük. Ami ennek az évnek a munkatervében szerepelt, viszont nem gondoltuk volna, hogy ennyi időt tudunk rá szánni. Az otthoni munka nem könnyű, sokszor monoton, hiányoznak nekünk az olvasóink, a mindennapi kontaktok, a beszélgetések és a könyvekkel és egymással való napi kapcsolat.

Könyvmoly nyereményjáték!

Kedves olvasóink! A mai nappal (2020. április 20.) útjára indítunk egy olvasmányélményeken alapuló nyereményjátékot a közösségi oldalainkon. Aki a héten minden nap kapcsolódik az oldalunkon megosztott kérdéshez egy hozzászólással, az a pénteki napon gazdája lehet egy különleges molynak. A könyvmolyocskák egyediek, a mi könyvtáros fantáziánk szülöttei,kézzel készültek és ritkák😀 Szerintünk érdemes lesz begyűjteni egyet, hiszen ilyen még senkinek sincs.